Jakop Ahlbom Company zoekt zo snel mogelijk een productieassistent (stage)
Aantal uur: 40
Plaats / locatie: Amsterdam e.o.
Het betreft een stage

Organisatie
Jakop Ahlbom Company is een theatergezelschap uit Amsterdam met een groot internationaal bereik. In 2018 spelen we voorstellingen in o.a. London, Shanghai en Australië. Wij maken unieke beeldend-fysieke voorstellingen, met een mix van mime, dans, slapstick, livemuziek, special effects en vervreemdende en poëtische elementen. In het najaar van 2018 reizen we door Nederland én starten we met het maken van onze nieuwe productie: Le Bal, het dansfeest van de eeuw.

Le Bal is een grootschalige voorstelling met livemuziek door Alamo Race Track, en gaat in première op 22 maart 2019.

Vacature
Ter ondersteuning van de productiemanager zoeken we een productieassistent (stage).

Je werkt mee aan het maken van de voorstelling Le Bal, het dansfeest van de eeuw. Je zoekt rekwisieten, legt contact met theaters, communiceert met cast en crew, en verzorgt organisatorische werkzaamheden voor de afdelingen productie, techniek, en marketing. Je werkt zowel op ons kantoor als in de studio.

Wij zoeken
De stage is gemiddeld 40 uur per week. Vanaf november/december zijn er veel voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden voor het maakproces. Jij hebt goede communicatieve eigenschappen, kan precies werken, en je schrijft goed Nederlands. Je neemt graag initiatief, bent flexibel, collegiaal en open. Tevens ben je in bezit van een rijbewijs.

Taken
Als stagiair(e) bestaan je werkzaamheden voor het grootste gedeelte uit ondersteunende taken. Je werkt onder directe verantwoordelijkheid van de productiemanager. Daarnaast werk je samen met de marketeers, de educatief medewerker en anderen.

Wij bieden
Je ontvangt een stagevergoeding conform de cao theater en dans. Periode in overleg, maar bij voorkeur aanvang z.s.m. tot minimaal 1 april 2019.

Contactgegevens
Direct solliciteren of meer informatie? Neem contact op met Sarah Faye van der Ploeg (productiemanager) via productie@jakopahlbom.nl.