Word Jakop Ahlbom Imagineer

Steun Jakop Ahlbom Company

Imagine the unimaginable

In onze voorstellingen wordt de werkelijkheid verbogen en krijgt fantasie de ruimte. Onze Imagineers geloven, net als wij, in de kracht van de verbeelding.

Onze voorstellingen spelen over de hele wereld voor grote aantallen bezoekers. In Nederland zijn we een van de meest toegankelijke theatergezelschappen, met veel jong en nieuw publiek. We streven altijd naar perfectie, en hoewel onze structurele subsidies van het Fonds Podiumkunsten en het Amsterdams Fonds voor de Kunst zorgen voor een uitstekende basis, is ons streven altijd om het nog beter te doen. Ook daarin fantaseren en denken we graag groots. Onze specifieke manier van theatermaken is intensief. En dus kostbaar. Met de beperkte budgetten die er zijn nemen we elke keer weer een risico bij het maken van een nieuwe voorstelling. Om de kwaliteit en de originaliteit van de producties te kunnen waarborgen hebben we steun nodig.

Onze voorstellingen nodigen je uit om onbekende en onvoorstelbare werelden te betreden. Door je steun aan ons gezelschap kun je als Imagineer nu ook het onvoorstelbare mede mogelijk maken.

Steun ons met €40 per jaar, en bouw mee aan de toekomst van ons gezelschap, geef advies en feedback en wordt uitgenodigd als speciale gast op bijzondere momenten en evenementen.

Jakop Ahlbom Company heeft een ANBI-status. Daarom kunnen donaties fiscaal aantrekkelijk zijn.

Om Imagineer te worden klik je op de rode knop. Je komt dan in onze webshop. Daar bestel je een Imagineer en je rekent direct af via Ideal of creditcard. Je ontvangt direct na verwerking van je betaling een bevestigingsmail.

Steun Jakop Ahlbom Company