Studio Jakop Ahlbom 2017

In het eerste jaar van ons talentontwikkelingsprogramma werkten Judith Hazeleger en Koen Kreulen aan hun voorstelling REPEAT. In 2018 werd dit project uitgebouwd.

Judith Hazeleger en Koen Kreulen

Sinds ze samen de Mime Opleiding van de Amsterdamse Theaterschool volgden werken Koen Kreulen en Judith Hazeleger samen als duo. Voor Studio Jakop Ahlbom creëerden ze in 2017 REPEAT, dat ze voor de Dag van de Mime in 2018 verder ontwikkelden.
REPEAT Een vrouw en een man leven al jarenlang samen. Ze hebben hun eigen werkelijkheid gecreëerd en ontdekken gaandeweg dat ze gevangenen zijn geworden van hun eigen pijn. Er hebben zich in de voorbije tijd littekens gevormd die onontkoombaar en genadeloos zijn. Het gemis van een kind dat er niet meer is, of nooit is geweest, beheerst nog steeds hun leven. Willen ze zo door? Of is het te laat? REPEAT is een fysieke voorstelling, waarbij verlangens en dromen dwars door de werkelijkheid heen lopen.

Concept en regie: Judith Hazeleger, Koen Kreulen. Spel: Judith Hazeleger (2017)/Carola Bärtschiger (2018) en Koen Kreulen. Geluidsontwerp: Bauke Moerman. Projecties: Hendrik Walther. Met dank aan Esther Snelder, Kester Dixon.