Vielfalt educatief programma

Jakop Ahlbom company keert na meer dan tien jaar terug met de voorstelling Vielfalt. Onder begeleiding van een theaterdocent gaan leerlingen de vloer op en maken zij kennis met de stijl van Jakop Ahlbom. Een bomvol programma vol met goocheltrucs, gesprekken over liefde en een spoedcursus slapstick.

We dagen leerlingen uit om deel te nemen en om zelf te ervaren hoe het is om op de vloer te staan. Het niveau van de workshop passen we aan op de deelnemers; we willen voor elke (jonge) kijker toegankelijk zijn, en Vielfalt is daar ook een bijzonder geschikte voorstelling voor. Wij wekken nieuwsgierigheid op, zorgen voor plezier bij de deelnemers en bieden een goede voorbereiding op wat zij gaan zien in de theaterzaal.

Wij organiseren het programma bij voorkeur in het theater op de dag van het voorstellingsbezoek, maar kunnen uiteraard ook naar school komen.

 

Vielfalt – de voorstelling

Jakop Ahlbom Company keert na meer dan tien jaar terug in Nederlandse theaters met de internationale succesvoorstelling Vielfalt. Als in een surrealistische film wordt het publiek meegevoerd in dansante duetten, magische trucs en pure slapstick. Vielfalt tart de grenzen van onze verbeelding en verrijkt de fantasie.

Een verdwijntruc als start van een surrealistische zoektocht

Een goochelaar laat een vrouw verdwijnen. Zij keert niet terug. Haar man doet alles om zijn geliefde terug te vinden en stapt de magische wereld van de goochelaar binnen. Hij komt terecht in een surreëel doolhof waarin illusie en werkelijkheid door elkaar lopen. Elke keer als hij haar lijkt te vinden, ontglipt ze hem. De man verdwaalt dieper en dieper in de geest van de goochelaar.

Internationaal succes

Vielfalt werd in 2007 geselecteerd voor het Nederlands Theaterfestival en betekende Ahlboms doorbraak bij het grote publiek. Na internationaal succes is de voorstelling na meer dan tien jaar terug op de Nederlandse podia.

praktisch, voorbereidend programma Vielfalt

  • duur: 1,5 uur
  • kosten: €200,00 (incl. BTW)
  • wij zijn cultuurkaartacceptant

 

praktisch, voorstelling Vielfalt

  • 1,5 uur
  • kosten: neem contact op met het theater