Unseen4Ukraine

By 11 juni 2021Geen categorie

Unseen

100% kaartverkoop naar Giro 555

Zoals velen zijn ook wij diep geschokt door de ontwikkelingen in Oekraïne. We maken ons grote zorgen over de gevolgen van de grootscheepse vijandelijkheden in Oekraïne voor de inwoners van het land. Om hen te steunen doneren wij samen met Theater Bellevue 100% van de opbrengst van zaterdag 5 maart aan Giro 555 van de Samenwerkende Hulporganisaties voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen. Wij nodigen u uit om zelf ook een bijdrage te doen op Giro 555. Dat kan hier.

Wij maken onze voorstellingen vanuit nieuwsgierigheid naar de ander, vanuit een open blik en vanuit een vrije fantasie. Dat wordt allemaal onmogelijk gemaakt voor de Oekraïense bevolking door deze oorlog.

Deze actie is onderdeel van de landelijke campagne 🧡rt for Ukraine van het culturele veld.

Over de voorstelling

In het nieuwe seizoen presenteren we de nieuwe voorstelling Unseen, een melancholisch liefdesdrama in de unieke visuele stijl van Lebensraum.

Een ongelukkige vrouw die het verleden niet van zich af kan schudden. Een echtgenoot die zich gefrustreerd en eenzaam voelt. Een stille inbreker die in lege huizen overnacht. De komst van deze inbreker zet hun relatie nog meer onder druk. Het doet hen beseffen wat werkelijk van waarde is. De kans op echte liefde wordt pas mogelijk als de inbreker zich helemaal onzichtbaar maakt.

05

zaterdagmaart

UnseenBellevueAmsterdam20:15

Achtergrond

Unseen is onder meer geïnspireerd op de Koreaanse film ‘Bin Jip’. Het toont Ahlboms fascinatie voor parallelle werkelijkheden. Net als in het eerdere Lebensraum is deze voorstelling fysiek, poëtisch en humorvol.

‘En als je denkt dat de wervelende choreografie tot zijn ultieme crescendo is gekomen, volgt er een nieuwe verrassing. Lebensraum blijft tot de laatste minuut volkomen onverwacht’ schreef NRC Handelsblad.

Credits

Regie: Jakop Ahlbom
Dramaturgie: Judith Wendel
Spel: Silke Hundertmark, Reinier Schimmel, Jakop Ahlbom
Decorontwerp: Douwe Hipma, Marlies Schot
Lichtontwerp: Yuri Schreuders
Boekingen Nederland: Senf Theaterpartners
Technische productie: Tom Vollebregt
Productie: Sarah Faye van der Ploeg
Educatie: Laura Liefting & Guillermo Hilversum
Zakelijke leiding & informatie: Marc Pil
Geluidsontwerp: Leonard Lucieer
Kostuumontwerp: Esmeé Thomassen
Fotografie flyer en affiche: Léon Hendrickx
Scènefotografie: Bart Grietens
Ontwerp flyer en affiche: Studio MiNSK